دکتر شریف زاده دبیر ستاد توسعه فناوریهای آب و انرژی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری سهشنبه 19 بهمنماه با حضور در محل پژوهشکده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز، از این پژوهشکده دیدن کرد.
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز، دکتر شریفزاده و هیئت همراه در حاشیهی بازدید از ارتباط مؤثر دانشگاه با حوزهی صنعت و از راهاندازی پژوهشکده و فعال شدن آن در سه حوزه پژوهشی، آموزشی و آزمایشگاه ابراز خرسند کردند.
همچنین در این بازدید دکتر افشین قنبرزاده و دکتر یوسف تمثیلیان مجریان پروژهی مطالعات جامع میدان تنگ بیجار و میدانهای اقماری به تشریح آخرین وضعیت اجرای این پروژه پرداختند.
دکتر تمثیلیان دربارهی روند اجرای این طرح مطالعاتی، گفت: در حال حاضر پروژه انجام مطالعات پژوهشی و فناورانه به منظور توسعهی فناوریها برای بهینهسازی فرآیندهای تولید و افزایش ضریب ازدیاد برداشت در میدان تنگ بیجار و میدانهای اقماری آن در فاز اول با تشکیل زیرساخت های لازم، نمودار سازمانی پروژه و شناسایی افراد متخصص در دپارتمانهای مهندسی مخزن، ژیوفیزیک، پتروفیزیک، زمین شناسی، مهندسی فرآیند و بهداشت، ایمنی و محیط زیست (HSE) در دست انجام است.
وی در خصوص فعالیتهای پژوهشکدهی میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه نیز اظهار کرد: از مهمترین برنامههای آینده پژوهشکده میتوان به تربیت نیروی انسانی با برگزاری دورههای تخصصی و ایجاد شبکههای پژوهشی به عنوان اهداف اصلی پروژههای میدان محور اشاره کرد.
اجرای طرح مطالعاتی میدان تنگ بیجار یکی از بزرگترین پروژههای صنعتی در تاریخ فعالیتهای پژوهشی و صنعتی دانشگاه شهید چمران اهواز است که اجرای آن دستاوردهای مهمی را در زمینهی افزایش توان ملی و مشارکت پژوهشگران داخلی در مطالعات صنعتی در پی خواهد داشت.
طراحی و ساخت پمپهای سرچاهی میلهای مکشی(SRP)، فناوری ژئوشیمیایی اکتشافی، راهاندازی آزمایشگاه تخصصی گاز، بومیسازی دستگاه شبیهساز پرتابل کنترل فوران چاههای نفت و گاز از جمله پروژههای مهم این پژوهشکده میادین و تجهیزات نفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز میباشد.