نشست مشترک مدیران پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب

نشست مشترک مدیران پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب


نشست مشترک مدیران پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب

ه‌منظور معرفی توانمندی‌های دانشگاه شهید چمران اهواز در زمینه‌ی نفت و گاز، امروز دوشنبه ۲۰ مردادماه نشستی با حضور مدیران پژوهشی این دانشگاه و شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در سالن اجتماعات ساختمان مرکزی، برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهید چمران اهواز، در ابتدای این نشست دکتر افشین قنبرزاده رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه، بیان کرد: در حال حاضر پژوهشکده میادین و تجهیزات نفت و گاز، پژوهشکده آب و انرژی جندی‌شاپور، مرکز تحقیقات فولاد، مرکز پژوهشی منطقه‌ای ریز گردها، مرکز تحقیقات علوم رفتاری، مرکز تحقیقات شبکه‌های گازرسانی، مرکز تحقیقات زمین‌شناسی و زمین‌شیمی نفت، مرکز تحقیقات زهکشی، مرکز تحقیقات لیزر و پلاسما، مرکز تحقیقات و مطالعات بانوان، مرکز تحقیقات مطالعات شهری، مرکز تحقیقات پدافند غیرعامل، پژوهشکده سیاست‌گذاری توسعه پایدار و امور زیربنایی و مرکز تحقیقات سلول‌های خورشیدی در این دانشگاه فعال هستند.
وی با ارائه گزارشی از عملکرد دفتر ارتباط با صنعت، گفت: در سال ۱۳۹۸ تعداد ۲۳۳ قرارداد در این دانشگاه ثبت‌شده است که ۲۸ قرارداد اثرگذار و فناور است.
 رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز همچنین از استقرار ۷۵ واحد فناور در مرکز رشد فناوری دانشگاه خبر داد.
قنبرزاده خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۲۸ تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه شهید دانشگاه شهید چمران اهواز و سازمان و دستگاه‌های اجرایی منعقدشده است.
 وی به تحصیل  ۱۷ پژوهشگر پسادکترا در این دانشگاه اشاره کرد و افزود:  ۱۳ دانشجوی دکتری پژوهش محور نیز در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
رئیس گروه کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه شهید چمران اهواز، خاطرنشان کرد: ازجمله طرح‌های اثرگذار در حوزه نفت و گاز دانشگاه می‌توان به تدوین دانش فنی و تهیه نرم‌افزار مجموعه کامل پمپ میله‌ای مکشی تسمه‌ای با کورس بلند (Long Stroke SRP) و راستی آزمایی نرم‌افزار طراحی‌شده، بررسی خواص فیزیکی- ژئوشیمیایی میان بارهای سیالات هیدروکربنی در ناحیه فروافتادگی دزفول با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته، انجام مطالعات طرح توسعه مخزن میادین نفتی کوپال- بنگستان، خرید، نصب و راه‌اندازی یک مجموعه پمپ SRP در میدان نفتی یاران شمالی، طراحی، اجرا و راه‌اندازی نخستین آزمایشگاه تخصصی گاز کشور و... اشاره کرد.
 قنبرزاده، افزود: در همکاری با وزارت نفت دانشگاه شهید چمران اهواز به‌عنوان مشاور فناورانه میدان تنگ بیجار انتخاب شد که فازهای اجرایی این طرح طی پنج بسته کاری و طی ۱۰ سال به انجام خواهد رسید.
در ادامه این نشست مدیران، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه و مدیران حوزه پژوهشی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب به بیان نظرات خود پیرامون مسائل مطرح‌شده و همچنین شیوه‌های تعامل بهتر، پرداختند.     
گفتنی است مدیران پژوهشی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب امروز از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه، آزمایشگاه زمین‌شیمی و ژئوشیمی نفت، آزمایشگاه شبکه‌های گازرسانی و پژوهشکده تجهیزات و میادین تفت و گاز دانشگاه شهید چمران اهواز دیدن کردند.